Toimitusehdot

Yleistä
Verkkopalvelu www.arrogantdesign.fi on ArrogantDesign OÜ:n tarjoama palvelu (jatkossa Verkkopalvelu).
Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset. Verkkopalvelu ei vastaa ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla.

 

Hinnat
Verkkopalvelun tuotteiden hintojen valuuttana on Euro (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Maksaminen
Checkout -maksunvälityspalvelu toimii maksun välittäjänä asiakkaan ja Verkkopalvelun välillä. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja kauppiaasta riippuen maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Maksutavaksi voit myös valita laskun maksuajalla tai osamaksun. Lisätietoja: Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

 

Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 044 544 0882 tai lähetä sähköpostia: sales@arrogantdesign.fi

 

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi

jousto.com

mash.com/fi

webpay.svea.com/fi

 

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero ja osoite) ovat ainoastaan Verkkopalvelut ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Verkkopalvelulle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

 

Toimitusaika ja tavat
Verkkokaupan varastotuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 3–7 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Mikäli kyseessä on tilaustuote, on toimitusaika ilmoitettu tuotetiedoissa.

Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi, 8-12 viikkoa.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä. Emme vastaa kolmansista osapuolista johtuvista viivästyksistä.

Toimitusmaksu on lähetyksen koosta riippuen joko 19 €, 59 € tai 89 €.

Verkkokauppatoimituksille ei ole tällä hetkellä saatavana vanhojen kalusteiden pois vientiä.

Kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä, kun tilaus on lähtenyt jakeluun ja sopii kanssasi tarkan toimitusajan, mikäli ehdotettu toimitusaika ei ole sopiva.

 

Vaihto ja palautus
Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Rahojen palautus tapahtuu maksupalveluntarjoaja Checkoutin toimesta, sillä maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

Korttipalautuksissa summa palautuu suoraan maksukortille. Mikäli kyseessä on ulkomaalainen kortti, voi palautuksessa kuitenkin mennä hieman pidempään.

Collector maksutavat ja Verkkopankki -maksutavat: summa palautuu laskulle (Collector) tai ilmoitetulle tilinumerolle (verkkopankki).

Toimituskulut maksaa asiakas. Mikäli tuote on tilaustuote (eli erikseen tilattava tuote, jota ei ole varastossa), tilauksen perumisesta voidaan periä korvaus, joka vastaa keskimäärin niitä kustannuksia, joita peruminen aiheuttaa Verkkopalveluille. Näytekappaleilla ei ole vaihto -tai palautusoikeutta.

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

0

Your Cart